پروژه های تجاری

پروژه تجاری

در اجرای پروزه های تجاری موارد مهمی از جمله چیدمان مبلمان، نورپردازی، طراحی کف و سقف، مدیریت فضا، فرم ها، خط دید، رنگ، الگو و بافت باید در نظر گرفته شود . برای طراحی یک فضای تجاری، طراح باید از فضای موجود، ابعاد و امکانات آن آگاه باشد. توجه به خطوط مهم است زیرا خطوط نشانگر فضای داخلی هستند. خطوط به صورت افقی عمودی و پویا وجود دارند. خطوط افقی مبلمان اداری و خطوط عمودی پنجره ها و درها هستند. خطوط پویا خطوط عمل هستند و مانند پله ها به فضا بعد می بخشند.
فرم ها شکل هستند و تعادل را به فضا اضافه می کنند. باید فرم هایی را انتخاب کرد که فضا را گسترش می دهد و محیطی باز را به آن می بخشد. نور، حال و هوای یک فضا را تنظیم و بر روی خطوط و فرم ها را تاکید می کند .
رنگ ها ارتباط هنری بین اشیا هستند و خلق و خو را ایجاد می کنند. رنگ ها در یک فضای تجاری بر اساس موضوع آن محل انتخاب می شوند. رنگ ها دارای ویژگی های متمایز از جمله تصویر ، ارزش و شدت هستند. رنگ عنصر طراحی است که همه چیز را به هم نزدیک می کند. از بافت برای افزودن عمق و علاقه به فضا استفاده می شود. بافت واقعی دیده و احساس می شود. بافت به محیط، خلق و خو می افزاید.

الگوها به طراحی داخلی حیات می بخشند. الگوها اغلب داستان خود را بیان می کنند و به تداوم در یک فضا می افزایند. رستوران ها ، هتل ها ،  فروشگاه ها و سایر مراکز تجاری اغلب از الگوهایی در طراحی و  نورپردازی خود برای ایجاد یک فضا یا جو خاص استفاده می کنند.

ایجاد فضاسازی های متنوع برای رضایتمندی مشتریان مورد نیاز است و مثلا در یک رستوران می توان فضاهای مختلفی مانند فضای داخل ، فضای باز ، تراس و یا در کنار استخر تعبیه کرد تا مشتریان بر اساس نیاز و سلایق شان میزشان را انتخاب نمایند .  

اهمیت به ترند های دکوراسیون روز دنیا ، رعایت جنبه های زیبایی شناختی  و طراحی خلاقانه همگی از اصول طراحی فضاهای تجاری هستند .